Minä itse

Kuka on kaiken tämän takana?


Blogia kirjoittaa lähes nelikymppinen perheenäiti, joka arvostaa perhettä ja pehmeitä arvoja.  Intohimona matkustelu ja uudet kokemukset, kielet ja yleensäkin uuden oppiminen. Harrastuksena eläinten hoito, leffat, sisustaminen, palapelit, ristikot, piirustelu, suunnittelu, nikkarointi ja pakertelu...
Perheeseemme kuuluu tällä hetkellä minä ja rakas puolisoni (kanilan tekninen tuki) sekä neljä eläinrakasta lasta.
Lemmikkeinä meillä on kaneja (enemmän ja vähemmän), koissu & pari akvaariota. Olen 2007 valmistunut tekstiili- ja vaatetusalan insinööri, joten tietoa ja taitoa on taskuissa. Mikä sen mukavampaa, kun voi Kanitilkussa yhdistää omaa osaamista mieleiseen harrastukseenkin.

Miksi Kanitilkku?

Lapsuudestani muistan kanien lenkityksen nahkaisissa kissan valjaissa ja miten hankalat ne valjaat oli päälle pukea, saati sitten soljet kiinni laittaa kanille, joka ei oikein tiennyt mitä kamalaa on tapahtumassa... Koska näistä ajoista on jo vuosia ja eläimille on kaikenlaisia vaatteita myytävänä, kuvittelin valjasvalikoiman olevan aivan toista. Eläinkaupasta löytyikin yhdet kivat paitavaljaat, mutta koko XL. Lisää eivät pystyneet Amerikasta tilaamaan. Vaihdoin valjaat eri merkkiin, mutta se olikin kanin mielestä jäykkä ja kamala, sen tarrat tarttuivat mattoon kiinni ja matosta liikkeelle lähtö sai kanin suunniltaan. Lisäksi valjaat kiertyivät koko ajan vinoon, ei hyvä. Pakko tehdä siis itse.

Ekat valjaat väsäsin omaan tarpeeseen, seuraavat lasten suunnitelmien mukaan. Koska kyselyitä valjaista alkoi sadella muualtakin, tuli lopulta perustettua Kanitilkku.

3 kommenttia:

  1. Hei! Ihania juttuja ja puouja sinulla täällä! Mielelläni ostaisin sinulta risteytyskanin. Ottaisitko yhteyttä tiina.aaltonen (@) mail.com Kiitos!

    VastaaPoista