keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Blogin päivitystä

Kanitilkun blogia tulee päivitettyä paljon harvemmin kuin facebookkia, olen pahoillani. Suurin syy tähän on se, että kuvat tulee kuvattua tabletilla ja sieltä niitä on helppo siirtää faceen. Mutta blogin päivitys tabletilla tökkii, Ipad ei anna valita kuvia galleriastaan blogiin. Ja kun taas tietokone ei ole applen, ne eivät ole yhteensopivia. Joten tabletilta kuvien siirtäminen koneelle on useamman vaiheen takana ja harmi vain jää useimmin tekemättä vaikka tarkoitus olisi. :)
Niin ja se linkki Kanitilkun sivuille faceen on:
https://www.facebook.com/pages/Kanitilkku/528076067227645
Sieltä löytyvät hinnastot, kangasvalikoimaa sekä kokotaulukot.

Mutta, muihin aiheisiin. Viime päivinä on tullut mielenkiintoisia toiveita ja kyselyitä, kiitos niistä. (Ja palautettakin on aina kiva saada.) Yksi näistä mielenkiintoisista kyselyistä oli valjaat SKUNKILLE! Mielelläni sellaiset väsäilisin. :) Yhdellä kissalla on kurja haava niskassa ollut pennusta asti joten pehmovaljaat tulisivat sen suojaksi. Ja yksi toive oli kanille samantyyliset valjaat, mitä Liisa Ihmemaassa-kanilla on. Kannattaa välillä käydä kurkkaamassa, miten toiveiden kanssa käy, tulevatko toteutukseen asti ja millainen se toteutus sitten on... ;)


Muutoin näin syksyn tullen olen laajentamassa Kanitilkun tuoteperhettä pipoihin, pyyhkeisiin, kännykkäpussukoihin ynnä muihin kasseihin ja laukkuihin, kani ja eläinaiheisiin tietenkin. Suunnitelmissa on osallistua syksyn näyttelyihin niin Kanitilkkuna kuin omien kanienkin kanssa. Ja ennen joulua on tietenkin luvassa joululahja-ideoita kanien kuin muidenkin lemmikkien ystäville. Rex- sekä normaaliturkkisia kääpiöluppia on ollut toiveissa, mutta ainakaan vielä eivät ole nuoret urokset kai siihen vielä valmiita vaikka viihtyvätkin päivittäin yhdessä "oman" naaraansa kanssa. Ehkä jonain päivänä sitten yllättävät oikeasti, viime aikoina ainakin Pupsi on keskittynyt vain valeraskauspesien väsäilyyn.

Mitä lemmikkiaiheisia käsityötuotteita sinä haluaisit nähdä? Ehdotuksia otetaan vastaan ja toteutukseen tulevat uudet ideat palkitaan pikku yllätyksillä! Ehdotuksia voi kirjoitella kommentteihin taikka lähettää kanitilkku @ gmail . com -osoitteeseen (poista välit).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti