perjantai 19. syyskuuta 2014

Aggressiivinen kani & nakukani osa 2:

Aggressiivinen kani 

Muutama video aggressiivisen kanin kanssa puuhailusta, ensimmäisessä näkyy miten hermona on tippuvalle ruualle häkissään, toisessa ollaan jo noin pitkällä että olen uskaltanut riisua hanskan. No, yhden päivän kokeilin myös kertakäyttöisen muovihanskan kera jotta on edes vähän suojaa, sen verran kipeää kaninpuraisu tekee ettei huvikseen tee mieli kättään järsittäväksi laittaa.

Kiukkukania olen häiriköinyt monella tavalla: siivonnut sen häkkiä, pyyhkinyt papanoita, opettanut EI-käskyä, rapsutellut ja rapsutellut, niin sisällä kuin ulkohäkissä (ulkohäkissä olen silittänyt vain, jos on hypännyt tuonne pehkulaatikoonsa eli en ole joka paikassa ahdistellut) ja nurmikollakin. Ruuat tarjoillut kädestä ja samalla silitellyt sieltä täältä, vähän ronskimminkin koska sellainen ronski ote saa uroksen jännittymään ja hyökkäysvalmiuteen. Mutta kaikki tämä on siedättänyt kestämään kosketusta, siivoamista ja syliin ottamista.



Poikasten kuulumisia:

Poikaset kasvaa ja kaunistuu. Ja viimeisetkin mysteerisukupuolet ovat varmistuneet juuri niinkuin pitikin joten kaikille on hyvät kodit odottamassa. Mutta mitenkähän näistä kahdesta osaisi kotiinjäävän valita?? :D


Papanaattorit olohuonetta valloittamassa, päivän päätteeksi papanaa riittää!
Joka paikkaan pitää itsensä tunkea ja päänsä pistää.

Varastomuutoksia

Varastokanila sai ikkunallisen oven, nyt siis saavat päivänvaloa myös oven ollessa kiinni. Päivisin on pidetty muutoinkin ovea auki (ja tietenkin sähkömiehen varastosta valotkin löytyy) mutta talvella ovi pysyy kiinni.

Varaston asukkaisiin tuli muutosta. Pihalla asunut Vappu-ranskis oli saanut kantapäät punottaviksi ja hilseilevän kuivaksi. Kampasin tukahduttavat irtokarvatollot pois ja rasvasin jalkapohjia bebanthenilla. Ulos en punoittavin jaloin viitsinyt enää laittaa, keräisivät likaa ja bakteereita. Lisäksi huomasin että ikikiimaisen Mocan jatkuvat Vapun alistaminen on teettänyt myös arpia selkään, Mocca kun saattaa nypätä alistaessaan tukon selkäkarvoja. Vapun puolesta on harmittanut seurata Mocan käytöstä mutta minkäs teet, muuta kuin erotan toisistaan. Vappu pääsi ulkoa siis varaston viileyteen ja näin nautinnolla rentoutui kaikessa yksityisyydessään:




Yhä toivon näistä kahdesta isosta pupusta saavani kaverukset, joten jaoin 3m tilan kahtia ja Aliisa on verkkoseinän toisella puolella tämän näköisessä yksiössä:



Aliisa pystyy myös pussailemaan alakerran SamSamin, rakkauden kohteensa kanssa. <3 Nämä kaksi toivoisivat kovasti pääsevänsä lähekkäin, mutta valitettavasti tämän lähemmäs toisiaan eivät tule pääsemään...

Nakuliini

Entä mitäs nakukanille nyt kuuluu? No nakukani on nykyisin kaljukani. :) Aiemmin selästä lähteneiden karvojen tilalle kasvaa kohisten uutta, mutta nyt vaihtovuorossa on vielä pää ja jalat. :D

 Painoa kerää koko ajan hyvällä tahdilla, aivan ihana lapsukainen ja erottuu todellakin muusta porukasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti