torstai 9. lokakuuta 2014

Vappu & Aliisa

Tiedän, olen ihana. En puhu paljoa mutta painan sitäkin enemmän ja olen perheen isän lellikki. Pupuista olen ainoa, jolla on lupa tulla iskän seuraksi uuteen autotalliin, autoja rassaamaan. ;)
Vappu kiittää äänestäjiään. <3

Aliisa oli äänestyksessä toisiksi suosituin joten tässä muutama kuva ja juttua myös hänestä. 
Aliisan villa on viittä vaille valmis leikattavaksi, mutta koska kerrankin turkki on näin pitkänä sopivasti näyttelyn aikaan (ja Aliisa syö ja voi hyvin eli ei koe turkkiaan taakkana), annan villan vielä kasvaa ja leikkaan vasta näyttelyn jälkeen. 
Aliisan turkki tuntuu ja näyttää upealta eikä takkuile, vaikka voisi kuvitella että tuollainen määrä karvaa olisi hirvittävän työläs. Hyvä ruokinta ja siistit kuivat tilat, harjailla ei tarvitse. Ainoastaan niskasta ja korvakarvoista saattaa löytyä huopaumia jotka selvittelen ja nypin pois silloin tällöin.

Syliin ottaminen on hieman hankalaa, Aliisa itse on jossain tuolla tuon kaiken karvan sisällä eli hieman pitää haeskella että kani löytyy. :D Niin ihanan rutistettava kani, tuoksuu villalle ja on niin pehmoinen halivauva. Luonne kultaa ja kärsivällisesti odottaa kun nyhdän huopaumia pois. Nyt saa vielä asua varaston viileydessä mutta villan leikkuun jälkeen saa muuttaa sisälle, sohvaperunaksi. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti