maanantai 27. kesäkuuta 2016

Ulkoasu päivittyy

Kesän kunniaksi on aika raikastaa ja uudistaa ilmettä, mitä pidätte?

Entä miten teillä on kesä sujunut tähän mennessä? Meillä Kanitilkussa & S´agapo´s kanilassa se on kulunut valjaiden teon sekä pupunpoikasten merkeissä. Tuoreruokaa on kuivateltu talvea varten ja kanit ovat kiitettävästi niittäneet nurmikkoa. Vielä ei ole kertaakaan tarvinnut ruohonleikkuria takapihalle viedä.
Riston kanssa on käyty pentukoulussa ja pojasta on kasvanut oikein kelpo koirakansalainen.

Instagramia lupailin viimeksi päivitellä useammin mutta ei se tahti ole yhtään nopeutunut. :D Samoin blogi toivottaa hauskaa vappua vaikka juhannustahan juuri on vietetty. Mutta harrastustoimintaahan tämä on (vaikka verot tästä maksankin) joten kaikkeen ei aika riitä vaikka haluaisikin. Kanien ystävät ovat löytäneet Kanitilkun mukavan kiitettävästi vaikken uskallakaan mainostaa. Sillä kaikki mikä myytyä tulee, on myös ehdittävä valmistaakin. :) Markkinointipuolen koulutus huutelee pääni sisällä hyvistä mutta ohimenevistä tilaisuuksista mainostaa, mutta tekevä puoli laittaa kapuloita rattaisiin ettei harrastus ala käymään liikaa työstä. Jokainen tyytyväinen asiakas ja uusissa valjaissaan ulkoilemaan päässyt pupunen lämmittää kovasti mieltä. Kolme vuotta on tullut hiottua kaavoja joten aika tarkasti on tiedossa miten mikäkin milli asettuu kanille puettaessa. Silti yhä tulee toiveita, ideoita ja ehdotuksia teiltä valjaiden tilaajilta. Tässä esimerkiksi nämä asiakkaan toivomat henkselimekkovaljaat. Pieni lisäsäväys röyhelövaljaiden ulkonäköön+ henkselit toimii samalla myös muovilukon kiinnitysnauhoina.

Sofia-neiti uusissa valjaissaan. Asiakkaan puput käyvät
välillä valjaineen töissä mukana, ilostuttamassa lapsia.
Otter-lapset kasvavat huimaa tahtia! Tästä kuvasta näkyy, miten emä on antanut kaikkensa kahdelle poikaselleen. :D Emä itse on hoikassa kunnossa mutta poikaset valtavia jytkymötkäleitä, heistä toinen kuvassa oikealla vain kolmen viikon ikäisenä, vasemmalla 6,5 viikkoinen Toivo-poika.
Tulevaisuuden Toivot kirjaimellisestikin,
vasemmalla6,5vk pikkuherra nimeltään Toivon Kipinä eli Toivo,
oikealla 3-viikkoinen jytkymötkäle jolle kaipailen vielä nimeä, kuin myös mötkö siskolleen.
Jytkymötkäle & Toivo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti