keskiviikko 6. elokuuta 2014

Helteet jatkuu.Pian on poikasten aika käsillä, Molemmat Epsilon ja Qtar voivat erittäin paksusti, pesää on väkerretty jo pitkään. Minä onneton menin hajottamaan kännykkäni, joten valokuvaaminen ei ole tällä hetkellä niin helppoa. Meiltä siis lähti poikasia jo pohjoiseen päin ja samalla kun pakkasin niitä mukaan, putosi kännykkäni betonilattialle.

No, poikaset pääsivät superhelteestä huolimatta matkaan ja turvallisesti perillekin, kiitos Katjalle perheineen.

Itsekin olen väsäillyt kompostikehikoista lisähäkkejä ulos, jotta voivat kölliä varjossa ja mussuttaa ruohoa. Kylmäkalleja sekä kylmiä vesipulloja olen roudannut pitkin päivää kuumuudesta kärsiville ja hyvin niitä viilennykseen käyttävätkin. Trampoliinikehikosta tekemäni aitaus on myös valmis, nyt siellä voi oleilla myös pienemmät kanit.
Uusiokäyttöä trampoliinille

Kanitilkun johtosuojavalikoima on kasvanut, nyt saatavilla kolmea eri kokoa. Lisää tietoa ja hinnastoa löytyy facebookista: Kuparipiuhaa kaikkeen kiinnittämiseen sekä johtokourua suojaukseen.
 Mocca ja Didi asuvat yhdessä, Mocca viettää päivät kaivaen ja Didi enemmän lepäilee. Moccahan on luonteeltaan hyvin utelias ja aktiivinen, aina kytiksellä portin edessä jos vaikka saisi jotain syötävää tai pääsisi livahtamaan muuallekin.Ai niin, osallistuimme viime lauantaina Jurvan PET-näyttelyyn kolmen nuorukaisen voimin. Sigma söpösteli itsensä baby urosten luokkavoittajaksi sekä sai KUMAn viiden pisteen kohdista. Lelu jäi palkinnotta, mutta Didi sai KUMAn turkistaan. :)


Kotiin Jurvasta palasimme neljän kanin voimin, ruskea rex-turkkinen Ruiskaunokki-luppaneiti liittyi jengiin mukaan. Ruiskaunokki on kasvattiurokseni, S´agapo´s Deltan jälkeläinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti