torstai 3. joulukuuta 2015

Kanitilkun Joulu


Facebookin puolella on jo jonkun aikaa joulufiilis ollut yllä joten päivitetään tonttuilut myös blogin puolelle. Sillä taas on Kanitilkun tonttulakkeja saatavilla, eri kokoisina ja nyt myös eri värisinä ja yli viiden euron ostoksiin tulee pikku tonttulakki kaupanpäälle!
Pikku tonttulakki 2,5e tai kaupanpäälliseksi yli 5 euron tilauksiin

Isot korvanreiälliset tonttulakit 4,5e/klp

Muistathan myös muut jouluiset tuotteet vaikkapa pupulle pukinpussiin: pedit, valjaat, hihnat.. Tai pupun omistajalle Jäljet-collectionin pyyhkeitä, pipo, kassi jne. Lisää ideoita löytyy kuvakansioita selaamalla! 
Tänä vuonna uutuutena on punaharmaa tonttulakki
Muutamia muita jouluisia kuvia ja ideoita, tälle joululle yksi tilaus oli viime vuotiseen verrattuna hieman erilainen kalenterikani. Kuvausmallina toimii tyttärelleni tekemä turkoosi pehmolelu, (asiakkaan pupupehmo on valkoinen).

Syksy ei ole ollut kanilan vauva-aikaa, johtuen siitä että lähes kaikki jalostuskanini ovat viime kevään poikasia ja sitä myöden turhan nuoria vielä perhettä perustamaan. Nyt on muutama pari muuttanut yhteen asumaan, mutta elo on hyvin kaverillista joten ihan heti en poikasia odota. :D

Tässä kuvassa näkyvä Hulda on luutavasti ExRosaris Kanilaan muuttaneen
S´agapo´s Mávros Fobetorin jälkeläinen. Hulda muutti erään asiakkaani luokse
ExRosarikselta sijoitukseen.
Onneksi Pawhill´s Bumerang on toiminut syksyn vauvakuumelääkkeenä, pikku Bume on kovin utelias, pehmeä ja haliteltava. Nimi Bumerang sopii siitäkin mielestä oikein hyvin, sillä Mocca kun lähti, saatiin bumerangina Mocan poikanen tilalle.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti