maanantai 4. tammikuuta 2016

Uusi vuosi ja uudet kujeet

Hei ja hyvää tätä vuotta kaikille!
Kanilan uusi "pitkäkorva", Viuvaun Lickety-Split
Tällainen pikkuherra muutti ilostuttamaan ja lenkittämään meitä. Poju on rodultaan kiinanharjakoira ja haaveissa ollut jo pidempään, mutta edellisten koirien jälkeen on ollut tarpeen pitää hieman hengähdystaukoa haukuista ja lenkeistä (mikä valitettavasti näkyy puntarillakin käydessä). :D


Nyt kuitenkin tauko on tehnyt tehtävänsä ja tassujen rapsetta sekä hännän heilutusta on jo kaivattukin. Lenkkeily yksin ei ole sama asia kuin koiran kanssa kirmatessa. Vielä viime hetken panikoinnin jälkeen päädyimme kuitenkin alkuperäiseen ajatukseen eli kiinanharjakoiraan, vaikkakin puuterihuiskun turkki vaatii extrahuoltoa aiempiin rotuihin verrattuna. Ihan vielä ei lenkkeillä, mutta leikitään sitäkin enemmän. Koira tutustuu meihin ja uuteen kotiin ja me totutellaan taas eloon koiranpennun kanssa. Edellisestä pentuajasta onkin jo vuosia, joten opuksia ja nettitietoa on tullut päntättyä uudelleen. Jatkossa siis on luvassa hieman koiruuksiakin kanijuttujen joukossa. ;)


Reippaan luonteen vuoksi pojua on alettu sanoa Ristoksi, mutta välillä kutsutaan myös Reinoksi, Rudolfiksi, Risuksi, Rikuksi... Nimi on vielä vähän hakusessa.
Entisessä kanihuoneessa asuu nyt koiruli ja jäljellä olevat hiirulaiset. Pissalla käydään hienosti sanomalehdellä ja muukin talo alkaa tulla tutuksi pikku hiljaa.

Koira ja kotirotta kasvattikodin tuoksuilla.
Syvissä mietteissä...
..jonka jälkeen uni voitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti