keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Kevät keikkuen tulevi

Sunnuntaina oli Lempäälässä kaninäyttely jonne lähdettiin muutaman kanin voimin, takaisin tuli kuitenkin vain kaksi. Pari pikkupoikasta matkasi uusiin koteihinsa, samoin kotia etsinyt Midas lähti kohti uusia seikkailuja. Manteli kävi rekisteröintinäyttelyssä ja pienirex Sergei tuli meille astutuslainaan. Eli turkkiprojektipoikueet jatkuu. :) 
Risto oli Lempäälässä mukana ja sai ihmetellä elämänsä ensimmäisiä leskenlehtiäkin. Hetken meni muutes Ristolla sen tajuamiseen, että kakata voi myös muualle kuin lumihankeen. :D Lenkillä ollessa on etsinyt viimeisetkin kinokset kakkaamista varten mutta nyt on ollut pakko tottua muuhunkin materiaaliin.


Sergei-pupulle on toiveissa sopivat valjaat joten soviteltiin muutamia. Nämä omppuvaljaat pääsivät ulos asti, pienirexille saa olla hieman isompi koko kuin kääpiölupalle.
Toiseen kanilaan muuttanut Molla, nykyisin Onerva synnytti siell
ä suloiset poikaset ja tänään nämä kolmen viikon ikäiset pikkuiset pääsivät haistamaan ulkoilmaa muutamaksi minuutiksi. Samalla tuli näköjään nautiskeltua luonnonantimia. <3
Voi hemmetti kun olen suloinen!

Kevään tulo näkyy valjaskyselyissäkin, vaikka aika tasaiseen tahtiin niitä saa tehdä pitkin talveakin. Tänään valmistui Samuelille valjaat ruotsin väreissä. Kaikessa hiljaisuudessa olen avannut Kanitilkulle myös Instagram-tilin ja lisäillyt muutamia kuvia, ihan hirveän kova tahti ei kuvien lisäilyssä ole ollut johtuen muista töistä mutta ehdottomasti saa liittyä seuraamaan. :) Kyllä sekin vähitellen alkaa täyttyä.


2 kommenttia:

  1. Kiitoksia valjaista tulivat tänään perille. Oli mukava nähdä Lempäälän näyttelyssä niin näkee ihmisiä joiden kanssa on lähettänyt viestejä

    VastaaPoista