keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Hiihtolomalla

S´agapo´s Kanila & Kanitilkku ovat viettäneet hiljaiseloa jo jonkin aikaa, ompelukone ei ole ehtinyt surista ja kanien määrä on vähentynyt entisestään. Eilenkin lähti muutama pupuliini kasvatuksesta kiinnostuneen perheen matkaan, mikä on mukavaa sillä jalostustyön on siellä tarkoitus jatkua.

Jäljelle on jäänyt toki lemmikkipupuset sekä jokunen jalostuskani joten mitään lopullista tai peruuttamatonta ei ole tapahtunut. Vain muuttunut pienimuotoisemmasta vielä pienemmäksi. Muu elämä menee tärkeysjärjestyksessä "hupiharrastuksen" ohi, mutta koska tässä harrastukseessa hupi sisältää eläviä otuksia, niitä ei voi vain nostaa kaapin hyllylle odottamaan. Joten parempi silloin hidastaa tahtia entisestään ja katsoa mihin se johtaa.

Mikäli joku on tällä hetkellä uteliasta kääpiöluppaa vailla, sijoituskotiin on palautunut viime kesänä syntynyt Martta-neiti. Omaa isänsä unenlahjat (ei kannata säikähtää vaikka näyttäisi kuolleelta) mutta hereillä ollessaan on utelias ja touhukas pikkutypy.
Kevätauringon paistaessa on nyt innostunut kaivuutöistä, edellisestä kodissa oli työskennellyt johtohommissa ja siitä syystä päätyikin tähän maisemanvaihdokseen. On nyt asustellut muutaman viikon lapsuudenkodissaan mutta paljosta juoksentelusta huolimatta ei ole onnistunut tuhoamaan mitään. Sijoituskodissa on mahdollista tutustua Martan isään, emään sekä siskoon. He eivät ole olleet täysin ihastuneita tuhlaajatytön kotiinpaluusta (kuten arvata saattaa). Lisätietoja saa viestiä laittamalla.
MUOKS Kani tällä hetkellä varattu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti