lauantai 27. joulukuuta 2014

Joulun vietossa. :)

Meillä kuten muualla vietetään joululomaa, aina ennen loman alkua on kova puristus ja niinhän se oli nytkin. Mutta lomalla taasen on otettu rennosti senkin edestä, syöty, nautittu, pelailtu ja oltu yhdessä. Mikäs sen mukavampaa.
Myös eläimiä muistettiin ja heille joulut luotiin, kaikki kanit saivat uudet valkoiset "nukkumatot" sekä joulukuuset + muuta herkkuruokaa. Hiiret ja hamsteri saivat pilttejä sekä koirankeksejä, kasvis-riisitankoja löytyi myös paketeista. Akvaarioihinkin tarjoiltiin hyvät eväät sekä tuorekurkun siivuja.

Naarashiirilaumakin on saatu onnekkaasti yhdistettyä ja hamsterin kanssa on tultu tutummaksi. Hamsteri sai aitauksen (joka ei ole Naksunpitävä, vaikka jyrsijänaitaus onkin) ja on päivittäin päässyt dublolabyrinttiin seikkailemaan ja poskiaan täyttämään.

Tytöt seikkailemassa

Naksu posket pullollaan hah hah

 Heikon syksyn ja monien vastoinkäymisten jälkeen jouluylläri oli ihana, kun meille syntyi kahdet kääpiöluppapoikueet. <3 Heistä satiinirex-poikue on nyt reilun viikon vanhoja, rex-poikue hieman nuorempia. Upean ihania kuvioita on tulossa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti