maanantai 30. joulukuuta 2013

Vuoden viimeinen postaus

Kanitilkussa on vietetty joululomaa, kanitkin on saaneet herkkuja kuten "joulukuuset", siementangot, salaatteja ja kuivattuja porkkanoita. Kokeilin itse kuivattaa porkkanoita meidän pannuhuoneessa ja hyvin se onnistui, täytyypä tehdä lisää koska nämä "karkit" on kohta jo syöty.

Mocca kunnostautui karkailussa jouluviikolla, kolme kertaa onnistui kaivamaan itsensä ja ulkoilukaverinsa aitauksesta pois. Vaikka joka kerta muka tein paremmat esteet niin aina oli mua nokkelampi. Uskoisin tämän johtuvan tiineydestä, luultavasti on puolessa välissä tiineyttä ja alkaa etsiä hyviä pesäpaikkoja, siksi ulos päästyään kaivaa tunneleita. Kolmannen kerran jälkeen en enää ole aitaukseen päästänyt vaan saavat tyytyä terassiulkoiluun.
Mutta koska tunnelisynnytys-idea vesittyi, Mocca nokkelana retuutti saunanoven alla olevan verkkoesteen koska seuraava suunnitelma oli pesäpaikka kiukaan takana. Harmi, että kiukaan anturijohto sekä ledivalojen johdot oli tiellä... :O Onneksi meidän perheessä asuu sähkömies!

Mocan ja Daagonin poikasia voidaan odotella aikaisintaan viikolla 2, samoin kuin Timantin ja Niklaksen.

Qtar ja Epsilon -tytöt lähtivät Tapaninpäivänä tutullemme joululainaan, olivat joululahja kahdelle tytölle jotka ovat mummolassaan lomalla. Tiedän, että ovat hyvässä hoidossa ja saavat siellä runsaasti rapsutuksia sekä juoksentelua.

Vappu on vähitellen vaihtanut valkoisen turkkinsa kauniiseen schwarzgrannen turkkiin eli mustiin karvankärkiin. Karvanvaihto alkaa olla lähes valmis.


Joululomalla väsäilin asiakkaan pyynnöstä vaippavaljaat jatkuvasti liruttelevalle tyttöpupulle. Pipsa-tytöllä kun on vapaana ollessaan tapana jatkuvasti lirutella ympäriinsä.
Qtar niitä kokeili täällä, meni sohvan alle ja kun tuli sieltä pois, oli pisut "housuissa". Eli toimii! :D Housuvaljaat ovat nyt olleet jonkun aikaa jo Pipsa-pupulla testattavana, mielenkiinnolla odotan palautetta niiden toimivuudesta.


Oikein pupurikasta vuotta 2014 jokaiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti