lauantai 1. helmikuuta 2014

Arvonnan voittaja

Tämän arvonnan voittajaksi tuli Tiina M, arvonta suoritettiin tällä kertaa tietokoneella, Virtuaalijelppiä apuna käyttäen. Osallistujia oli yhteensä 30 (kuvakaappauksessa vain 15 ensimmäistä) joten kiitos kaikille.

Itse arvonnan aiheet täällä tutkivat työhuonetta jaloissani, kovin ovat rauhallisen oloisia kaveruksia ja antavat ottaa myös syliin. Koirakin tuossa makoilee, välillä joutuu ihmettelemään miksi jotkut uudet tyypit kävelee hänen karvojensa päältä. Mun jalkoja käydään tökkimässä aina välillä, sukanpohjia haistellaan koska olen käppäillyt niillä tuolla Pupulandian puolella.

Pupulandiasta tulikin mieleen, että tällä viikolla otin käyttöön Polar Loop-rannekkeen ja tottakai piti koneelta tarkistaa, paljonko kanihuoneen siivouksessa kaloreita kuluu. ;) Vastaus on 2h siivousta, reipas tuhat kaloria, pari tuhatta askelta. Eli 500kcal/tunnissa. Usein meillä onkin niin, että kun mies lähtee salille, minä jään siivoamaan kanilaa. Hiki siinä tulee, kurkotella, nostella ja hinkkailla saa ja Loopin mukaan kyllä sekin jonkinmoisesta kuntoilusta käy! Pöllyävien heinien vuoksi teen siivouksen vielä hengityssuojain naamalla, joka itsessään hikoiluttaa myös.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti