tiistai 18. maaliskuuta 2014

Malla-koiralle hyvästit

Malla-koirallemme jouduimme jättämään hyvästit. :( Malla lähestyi jo 13-vuoden ikää, monenlaista vanhuuden vaivaa jo olikin mutta pitkään sitkutteli meidän kanssamme. Saimme kaikin hyvästellä ennen lääkärin lopullista päätöstä ja onhan se tiedossa ollut, että jonäin päivänä eron hetki koittaa.

Lohtua tuo nämä pienet ja suloiset karvapalleroiset.





Lisäilempä vielä muutaman kuvan viime aikaisista ompeluksista.





Tekninen tuki joutui taas töihin, kun varastohäkkien kompostikehikko-ovet eivät uroksia pitäneet omissa kerroksissaan. Molemmat ehtivät ottaa kiitettävästi turpaan toisiltaan, onneksi ei sen pahemmin ollut käynyt. Mutta ovet laitettiin uusiksi ja muutoin tehtiin myös häkit valmiiksi. Nyt on ylimmäinenkin kerros käytössä joten enää ei yhteenottoja pääse syntymään.

Sisäkanilassa myös lähes kaikki kanit vaihtoi paikkoja. Siis kaikki muut paitsi "lattialauma" eli vapaana juoksijat. Halusin nostaa pikkupoikaset lattiantasosta ylemmäs mutta koska kaksi emoa ja kaksi pesuetta asuu yhdessä, järjestin heille ylempää yhtä isot tilat kuin alhaallakin oli.
Nyt onkin kanilassa kaikki valmista huomista jännitysnäytelmää varten, onneksi on ollut kiireitä, ei ole ehtinyt panikoida tulevaa leikkausta. Sairaslomalla saakin muu perhe huolehtia kanilan siivouksista, mutta nyt pitäisi paikat olla järjestyksessä sitä varten. :)
Karvamato
Karvamadon äiti
Karvakasa

2 kommenttia:

  1. Mistä hankit tarvikkeet valjaisiin? Ja osanotot! :(

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3
    Kangaskaupoista, nettikaupoista ja tietenkin omista varastoistani. :) Yksittäiskappaleita kun teen, en kangastukkuun ole näissä puitteissa vielä lähtenyt asioimaan koska kangasmenekit on niin pieniä.

    VastaaPoista