maanantai 31. maaliskuuta 2014

Maanantaikuulumisia

Aliisa eli Peukaloliisa on alkanut kasvattaa niitä ihania korvatupsuja, joihin angoroissa ihastuinkin. <3
Adalmiinalla eli Karvatassu Minnillähän (tyttäreni nimeämä)on kokonaan karvaiset korvat ja tosiaan tykkää kuunnella "yhden korvan taktiikalla"... :D 




Viikonloppuna Pupulandia sai uutta siivoa teknisen tuen avustuksella, edelliset poikaset ehtivät sohvan pissailla niin että muutkin alkoivat sitä merkkailla joten se päätettiin siirtää terassille. Lisäksi sohvan alusta oli niin siivottomassa kunnossa että sitä mukavampi, mitä vähemmän on tuollaisia vääriä vessapaikkoja. Sohvalla köllöttely on kivaa myös ulkona. :)

Pupulandian uusi järjestys
Poikasten ja emojen asuintilat sai ehostusta uudella lattiapinnoituksella, vesipullon kohta on saanut korkkilattiat kupruilemaan ja onhan tuo muovimatto helpompi siivota.


Keskustelupalstalta bongasin idean joka ei aiemmin ole tullut mieleen: naattien viljely. Olen säästänyt naatteja sitä mukaa kun niitä on tullut ja laittanut veteen ikkunalle. Ensimmäiset ovat jo kasvattaneet uutta versoa ja voin vain kuvitella miten nopeasti nuo versot katoavat herkkusuihin. Käyhän tämä jonkinmoisesta pääsiäisruohostakin! Vaikka ohraa varmasti kylvetään tänäkin vuonna silmien ja pupujen iloksi.


Kangaskaupassa tuli tänään käytyä ja mukaan tarttui monenlaisia ihanuuksia ensi viikkoa varten, kun palaan taas "ruotuun". Jäin myös ihastelemaan tällaista kangasta:
Mitäköhän tästä keksisi? Kankaan nimi oli Pet Store ja oli aika hauska. Suunnittelijan nimi katosi nyt muistista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti