tiistai 15. huhtikuuta 2014

Kanilan väki vähenee

Lauantaina oli vuorossa viikottainen kanilan siivous ja järjestyksen vaihtoa, Pupsi ja Pätkis muuttivat varastoon ja Mocca Pupulandiaan. Koska aloitin taas perusteellisen suursiivon, päätin fiksata myös lattiat kuntoon joten ei muuta kuin lasten kanssa hakemaan muovimattoa kaupasta. Hirveä homma, mutta tulipahan tehtyä. Eniten päänvaivaa aiheutti lisäsiipien lattioiden rakennus, halusin siis entisen ylä-alakerrostelun muuttaa kerros/kani jolloin jokaisella on yhtä iso tila. Mutta selvisin siitäkin, tällä kertaa ilman teknisen tuen apua.


Uudet lattiat valmiina, jokaisella on nyt yli 2metriset häkit sekä lisäsiipi vasemmalla. Tyytyväisiltä vaikuttivat omiin asuntoihinsa.

SamSamin laajennus.
 Nyt on kolme vauvaa lentäneet pois pesästä, Astypálaiaa tullaan kutsumaan uudessa kodissaan Prinsessa Toffeetassuksi, Pátmoksesta tulee Jaajo ja Nísyroksesta Jäbä. :) Myöhemmin lähtevistä, Sýmistä ja Geishasta tulee Sylvi ja Kerttu, Fazerinasta tulee Onneli. Ihania nimiä jokainen ja jotenkin niin sopivia. 

Angorien villat kulkeutui anopille ja ensimmäinen kokeilu tästä vauvavillasta on tässä:
Huovutettu pääsiäispupu, ihana!
Ja kaikenlaista on tullut ommeltuakin, valjaiden kaavoja olen muokkaillut taas istuvammaksi, kaulasta kapeammaksi ja lukituksetkin helpommin kiinnitettäviksi. Suunnittelu pakkaa olemaan jatkuvaa sovittelua ja "tuotekehittelyä".
Punaiset leopardivaljaat ja joustohihna
luppakorvaisia, leikattavia ompelukuvia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti