sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Viikonlopun kuulumisia, uusia tuotteita.

Huomenna alkaa ompelut, sitä varten kävinkin jo kangaskaupassa kasvattamassa varastoja.

Kaninpeteihin löytyi ihania kankaita, nyt pehmocollegea myös mansikkakuvioisena.

Leopardikuviota on toivottu lisää, joten tässä muutama uusi vaihtoehto.
Vasemmalla on tosi kiva ohut farkkukangas, josta kuvio heijastuu nätisti valon myötä.
Näistä tulee kivoja valjaita ja hihnoja!
Lauantaina meillä kävi Justiina tapaamassa Daagonia. Daagon hoiti tilanteen nopeasti ja tehokkaasti, jonka jälkeen alkoi kuikuilla Moccaa kohti et "tää ois nyt valmista kauraa, tuokaa seuraava kiitos". :D
Joten toivottavasti kuukauden päästä Justiinan kotona kuuluu rapinaa pesästä. Ja koska Daagon on muuttamassa etelämpään, toiselle kasvattajalle, toiveissa olisi itsellekin yksi näistä "rakkauden hedelmistä". Mielenkiinnolla jään odottamaan, minkälaisia tästä yhdistelmästä tuleekaan.
Justiina, kääpiöluppa rex sininen
Kanitilkkuun on uutena tuotteena tullut johtokouru, suojaamaan kaneja sähköiskuilta ja kodin laitteita hajoamiselta. Johtokouru on korkealaatuisesta muovista valmistettua, halkaistua suojaa ja hintaa tällä on 3e/m + toimituskulut.
Rottia houkuttaa johdoissa käytetty eriste joten kuvittelisin, että sama pätee myös kaneihin koska johdot joutuvat ensimmäisenä tuhotöiden kohteeksi. Vaikka meidän talossa johdot on pyritty piilottamaan tai suojaamaan, kokemusta asiasta löytyy turhankin paljon... Juuri kävin ostamassa kolmannen johdon Ipadiin. Ja pari vk sitten maistui nettikaapeli.
Onneksi kukaan kaneista ei vielä ole itseään käräyttänyt hengiltä ja jatkossa Ipad-johtokin on suojattu. :D

Kanitilkusta löytyy myös muovipäällysteistä, kuparilankaa, jota voi käyttää monenlaiseen kiinnittämiseen ja rakenteluun, kuvia ja vinkkejä tästä linkistä: Sähköpiuhaa ja johtokourua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti