maanantai 13. tammikuuta 2014

Maanantaipäivitys

Kanihuoneeseen tilattu lasiovi saapui perjantaina, mutta sen asentaminen nyt vielä jäi... Eilen tosiaan Mocca pyöräytti viisi tummaa poikasta joten ei voitu remonttipuuhiin ryhtyä. Siivota ehdin kaiken oven asennusta varten valmiiksi, mutta sitten alkoikin pesänteko. :D
Tänään Mocan syödessä kurkistin vähän tarkemmin, yksi näyttäisi olevan muita ruskeampi, neljä muuta saattaisivat olla sinisen/egernin sävyisiä (mitä nyt päivän vanhoista pystyy arvella.) :) Ihania kiharaturkkeja siis pesässä elämäänsä aloittelemassa.

Muutoin kanilassa on tänään ollut "tylsää", ketään ei ole päästetty ulos pakkaseen eikä juoksentelemaankaan, koska Mocca ja Vappu ovat olleet koko päivän vapaana. Yön nukkuivat erikseen, joten ajattelin kaverusten haluavan vähän hellyyttä toisiltaan päiväsaikaan. Ja vaikka luulisi Mocan olevan väsynyt eilisestä synnytyksestä, niin silti riitti puhtia nykkiä pesään lisää karvapehmustetta sekä huoltaa vielä Vappuakin. <3
Muut kanit olivat häkeissään niin huomiota vailla, poikasten isä Daagon:

SamSam:

Pätkis ja Pupsi makoilivat yhdessä, he eivät niin ihmisen huomiosta välitä, onhan heillä toisensa. 

Timantista ei ota selkoa, onko tiineenä vaiko ei, jos on niin varmaan aika pieni poikue voisi olla tiedossa. Pääasiassa vain makoilee, ellei järjestä häkkiään. Sen puoleen vaikuttaisi viimeisillään olevan. Odotellaan vielä muutama päivä. 

Muutakin odotettavaa on, nimittäin yhden kanihaaveen toteutuminen. Jo ensi viikolla saattaa syntyä angorakanin poikasia joista yksi muuttaisi meille. Luvassa on poikasia isokokoiselta, tuuheaturkkiselta, muhkeilla korvatupsuilla varustetulta punakeltaiselta angoralta. Eihän sellaista voi vastustaa, eihän! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti