torstai 16. tammikuuta 2014

Vauvakuvia

Pari urosta on niin kalunnut häkkinsä puuosia (tylsyyttä, kun ei pääse uloskaan) joten suuntasin koiran kanssa metsälenkille ja raahattiin mukana jäisiä pajunoksia. Nehän raksahti kivasti poikki, paksutkin, tässä pakkasessa, ei tarvitse mitään apuvälineitä. Hieman saa aina oudoksuvia katseita kun oksaläjää mukanani rehaan, ainoastaan pääsiäisen aikaan tuo puuha näyttää normaalilta. :D
Mistä tulikin mieleen, miten sekaisin on tämä talvi ollut kun pajunkissaakin pukkaa tammikuussa.


Oksat toin pesuhuoneeseen sulamaan, jonka jälkeen suihkuttelin irtoliat pois. Qtar kävikin tutustumassa jo, uteliaisuuttaan. "Mitäs täällä tapahtuu?"Saanko esitellä S´agapos Kanilan tuoreet samettiturkit:

"On korvia, tassuja, pulleita massuja, häntiä vilisten.." :)

Yksi ruskea siniharmaassa joukossa. Innolla odotan, millaisia näistä kasvaa! 

Tässä kuvaa normipäivästä Pupulandiasta, juoksentelemassa Vappu ja Mocca, muut tyytyy katsomaan vierestä. Ja kuvasta näkyy Vapun nykyinen asumus, päätin vauvoja suojatakseni siirtää Vapun toiseen häkkiin. 
Naisten toisistaan erottaminen aiheutti sen, että eron jälkeen täytyy järjestys tarkistaa aina uudelleen. Mocca haluaisi määrätä ja saattaa Vappua takaa-ajaessa karvatollonkin nyhdätä mutta sitten taas Vappu hyppääkin niskan päälle. Ei voi tietää kumpi alistaa kumman, ellei heti asiaa selvitetä. Sen jälkeen voidaan olla sovussa ja putsata toisiaan. 

3 kommenttia:

  1. Onpas kiva pesue, kun siellä on yksi ruskea seassa.
    Onko näistä tulossa tavallisen turkin omaavia vai rexejä?

    VastaaPoista
  2. Tämä pesue on kaikin rex-turkkimuunnoksella.

    VastaaPoista