tiistai 21. tammikuuta 2014


 Nyt on ollut itsellä jo toista päivää pää tosi jähmeä huimauksineen, mutten enää halunnut siirtää suunnitelmiani vaan olen käyttänyt varmaankin puolet päivästä Sinin tilaamien valjaiden tekemiseen. Hiljaa on hyvä tullut... vaikkei ajatus aivan kirkas olekaan. :P
Sini kertoi ranskanlupastaan, jonka nimi on Julma-Juha ja antoi vapaat kädet valjaiden ja hihnan toteutukseen. Ensin ajattelin nimen perusteella vankikarkurin asua, mutta nähdessäni kuvan Juhasta, tuumin maastokuvion sopivan paremmin. Ja Sini piti ajatuksesta myös joten tällaiset niistä tuli: 

Vappu maastoutuu 
Vappu tietenkin valikoitui mallin testaajaksi ja näyttäisi toimivan hyvin. Valjaat eivät ole tavallinen suora malli, vaan kaavoitin sen muistuttamaan maastotakkia. Toivottavasti Sini ja Julma-Juha tykkäävät maastoliivistään. :)

Timantti kummajainen ei ole vieläkään synnyttänyt! Perjantai-aamunahan teki jo pesän, illalla tunnusteltaessa havaitsin jo liikettä vatsassa. Vatsakin oli pinkeä ja selvästi pullistunut, torstaina ei tiennyt vielä mitään. Olen odottanut lauantain, sunnuntain, maanantain, nyt tiistain... eikä mitään. Silti vatsassa tuntuu liikkuvia pikkujalkoja olevan. Tyttönen vain pääasiassa makoilee, syö tai putsailee itseään. Aina välillä hipsin kanihuoneeseen kurkistamaan jolloin Timantti selvästi toljottaa takaisin ja ajattelee "mitä toi ämmä duunaa". Ensimmäisen astutuksen mukaan (ja ensimmäisen pesänteon) olen odotellut jo reilun viikon ja  tarkemmalla silmällä Timanttia kyttäillyt. Musta tuntuu että meillä on Timantin kanssa tuijotuskilpailu meneillään... se todellakin pitää mua ihan pöpinä.
Pesä on puolivalmiina valkoisessa laatikossa, heinäsäilön takana.



Vappu herkuttelee iltapalaa "sängyssään" ;)

Ja Pätkis heinäsäilössä:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti