perjantai 24. tammikuuta 2014

Pupulandia sai ovensa

Tänne blogin puolelle en tainnutkaan vielä kertoa, että Timantti sai vauvansa. Kyllä, ei vauvoja vaan vauvan. Mutta kauniin sellaisen, jo karvattomana erottuu nahasta japanilaisraidat, ihana lapsukainen varmasti "S´agapo´s Jalokivestä" kasvaa.

Tilasimme oven Pupulandiaan jo joulukuussa, mutta toimitus meni tänne asti, toteutus reilun viikon lisää koska Mocca päätti juuri silloin synnyttää. Vielä ovesta puuttuu listat ja helat, mutta siinä se nyt on, kiitos Teknisen tuen. Voi olla, että itseäni on heinänpöly alkanut herkistämään talven mittaan, joten ovi tulee tarpeeseen. Lisäksi kaneilla saattaa kodinhoitohuoneen ja saunan vieressä olla joskus turhankin lämmin, joten nyt voi kanihuonetta pitää hieman viileämpänä ja kaneille mieluisampana. Eikä tarvitse kuunnella kuivausrummun taikka pesukoneen linkousta. Mutta itse näen kanit ovea avaamatta joten voin seurailla kodinhoitohuoneessa puuhaillessani tai jos muuten vain tekee mieli kurkata.

Ja voihan sitä päästää jonkun juoksentelemaan muualle taloon, jotkut yhtä aikaa kanihuoneeseen. Ovikin on normaalia hiukan leveämpi, joten pystyy häkkejä ja tarvikkeita kuskailla pesulle.Mocan pesueen läpyskäkorvia viipotti kanitalon alimmassa kerroksessa ja nostaessani kädelle, huomasin jo silmienkin raonneen. Muksut pakkasin takaisin pesäänsä, kera uuden heinätukon ja niin alkoi osa naksuttaa menemään. Nytkö jo? Nopeasti mennyt puolitoista viikkoa!


ruskea nakero

Yksi on selvästi kiharaisempi kuin muut, yksi taas möllykkäisempi ja yksi ruskea. Pientä värieroakin on havaittavissa vaikka äkkiseltään näyttäisivät saman värisiltä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti